Gå til hovedindhold
Services

Studieservice

Studieservice kan producere dine studiebøger i et format tilgængeligt for dig, der har et syns- eller læsehandicap og går på en videregående uddannelse.
Illustration af studieservices logo

Forudsætningen for at kunne gøre brug af Studieservice er, at du har en SPS-bevilling. Det er SPS-vejlederen på dit uddannelsessted, der skal søge om en SPS-bevilling til dig. Når du har fået din bevilling, vil du have adgang til at bestille studiebøger, og dit uddannelsessted kan bestille eksamensopgaver igennem Notas Studieservice. En SPS-bevilling vil også automatisk give dig medlemskab af Nota Bibliotek, hvis du ikke allerede er medlem.

Som medlem kan du altid søge blandt eksisterende studiebøger på Nota Bibliotek. Hvis din studiebog ikke allerede findes i vores bibliotek, kan du benytte dig af din SPS-bevilling og bestille en produktion af bogen.

SPS-bevilling og adgang til bogbestilling

For at kunne bestille bøger gennem Studieservice, skal du have fået tildelt specialpædagogisk støtte (SPS). Denne støtte gives til studerende, som på grund af et syns- eller læsehandicap har vanskeligheder med at læse trykt tekst.

Find eller bestil bøger

Hvis du mangler en studiebog, kan du starte med at søge blandt de mange studiebøger, der allerede ligger på Nota Bibliotek.

Eksamensopgaver

SPS-bevillingen dækker også produktion af eksamensopgaver.

Priser, formater og produktionstider

Da bevillingsbeløbet er begrænset, kan det være relevant for dig at orientere dig om, hvad de enkelte formater koster, og hvor lang leveringstid man kan forvente.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Kontakt Skole- og Studieservice:

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-15, fredag kl. 8-12

Tlf.: 39 13 46 00

Mail: stud@nota.dk

Kontaktcenter:

For teknisk support kontakt Notas kontaktcenter.

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-15, fredag kl. 8-12

Tlf.: 39 13 46 00

Mail: nota@nota.dk