Gå til hovedindhold
Services

Skoleservice - Grundskolen

Skoleservice kan producere undervisningsmaterialer i et tilgængeligt format til elever på grundskoleniveau med et læsehandicap .

Har du en elev, som har dokumenteret ordblindhed eller en anden ikke-synsrelateret funktionsnedsættelse, der gør det vanskeligt for eleven at læse trykt tekst, kan eleven få adgang til at få produceret undervisningsmaterialer. Du skal ikke søge om en SPS-bevilling til din elev i grundskolen, men eleven skal indmeldes på Nota.

Indmeldelse

Adgang til Nota Bibliotek kræver, at den pågældende elev er medlem. Hvis det ikke er tilfældet, kan læsevejleder eller skoleleder indmelde eleven. 

Bemærk: I de tilfælde, hvor det drejer sig om materiale en blind elev, så skal materialet bestilles, sådan som du hidtil har gjort.

Find eller bestil en bog

Mangler du en bog til din undervisning, kan du søge Nota Bibliotek, hvor der allerede ligger mange bøger. Hvis bogen ikke er der, kan du bestille den hos Skoleservice.

Bemærk, at de ønskede bøger vurderes i forhold til relevans inden produktion.

Når bogen er færdig, vil du modtage en mail om, at den nu kan downloades.

Formater

Bøger til grundskolen bliver produceret som e-bøger

Nyhedsbrev til undervisere af ordblinde børn

Som underviser eller vejleder for et ordblindt barn, kan du tilmelde dig Notas nyhedsbrev og få nyt om ordblindhed og Notas tilbud til dig og dine elever.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Skole- og Studieservice:

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-15, fredag kl. 8-12

Tlf.: 39 13 46 00

Mail: studieservice@nota.dk

Support:

For teknisk support kontakt Notas Kontaktcenter.

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-15, fredag kl. 8-12

Tlf.: 39 13 46 00

Mail: nota@nota.dk