Gå til hovedindhold
Services

Skoleservice - Ungdomsuddannelse

Skoleservice kan gøre undervisningsmaterialer tilgængelige for elever med et syns- eller læsehandicap på ungdomsuddannelserne, AMU, TAMU, FVU og FGU.

Når din elev har en gældende SPS-bevilling til Nota, giver det adgang til, at du kan bestille skolebøger og prøvematerialer gennem Notas Skoleservice til eleven. På de følgende sider kan du læse mere om, hvordan du finder allerede producerede materialer, bestiller nye bøger og meget andet.

 

Hvordan får eleverne adgang?

Som medlem af Nota kan din elev downloade og læse alle bøger i Nota Bibliotek. En SPS-bevilling vil automatisk give din elev medlemskab af Nota, hvis eleven ikke allerede er medlem.

Find og bestil en bog

Står du som underviser og mangler en bog til din elev, kan du starte med at søge blandt de mange bøger, der allerede ligger på Nota Bibliotek. Nedenfor kan du finde en vejledning til søgning på Nota Bibliotek.

Hvis du ikke kan finde det materiale, du skal bruge, skal du bestille det via Skole- og Studieservice. Når den bestilte bog er klar, kan din elev finde den på Nota Bibliotek.

Lærer til elev med et synshandicap

Synshandicappede elever har ofte mere individuelle behov med hensyn til, hvordan materialet skal være gjort tilgængeligt.

Eksamens- og prøvematerialer

SPS-bevillingen dækker også over at få produceret eksamen- og prøvematerialer.

Formater, priser og produktionstider

Her kan du finde mere detaljeret info om de formater vi producerer, priser og produktionstider.

Kan jeg som lærer eller vejleder blive medlem af Nota?

Som underviser, SPS-ansvarlig eller læsevejleder til en elev med et syns- eller læsehandicap kan du også få adgang til Nota Bibliotek. Med et undervisermedlemsskab har du adgang til at læse 10% af hver bog.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Skole- og Studieservice:

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-15, fredag kl. 8-12

Tlf.: 39 13 46 00

Mail: stud@nota.dk

Kontakt Support:

For teknisk support kontakt Notas Kontaktcenter.

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-15, fredag kl. 8-12.

Tlf.: 39 13 46 00

Mail: nota@nota.dk